Edijs no läbums.lv ir uzrakstījis rakstu par HTC Desire HD telefonu. Raksts ir ļoti labs, bet es nebūtu tajā tik ļoti ieinteresēts, ja Edijs nerunātu par šo telefonu, to salīdzinot ar iPhone 4.

Tas, kas ir interesanti, būtībā nav pats salīdzinājums, kurā tiek rakstīts, ka viens no tiem ir labāk par otru, bet gan tāds reāls lietotāja skatījums uz ikdienas funkcijām un sajūtām. Piekrītu par daudz ko, kas uzrakstīts šajā rakstā, bet tomēr es pats daudz ko uztveru citādāk.

Atļaušos atgādināt, ka esmu gan iPhone 4, gan Desire tālruņu īpašnieks. Es arī attīstu abas šīs platformas. Joprojām redzu iPhone 4 kā produktīvāku platformu gan ikdienai, gan konkrētiem uzdevumiem, bet redzu arī vietas, kur Android OS ir daudz jaudīgāks. Par abām šīm platformām man būtu daudz ko teikt, bet man nepatīk redzēt muļķīgas salīdzinošas diskusijas par telefonu parametriem, kur katrs apgalvojums tiek izteikts bez jebkādiem argumentiem, saprašanas, zināšanām un pieredzes par otru platformu. Edija raksts, manuprāt, nav tāds.

Write A Comment